Lindroth.nu

Fotografering – Bandy – Etc.

Upprop till alla män!

När vi trodde hotbilden och faran var över så slår han till igen! I åratal har vi sett hur Ernst Kirchsteiger med sina bara händer byggt om kyrkor, kvarnar och utedass till pittoreska sommartorp.

Han har syltat och saftat, stöpt tvål och saltat anka. Han har vandrat runt i prunkande grönska och med sin varma stämma råmat ur sig floskler samtidigt som han skördat sin örtagård ackompanjerad av humlesurr och sjungande cockerspanielvalpar. Plötsligt slocknade det bländvita leendet i rutan och allt började återgå till det normala.

Men nu har han alltså laddat om. Vad har man då gjort för att alla kvinnor ska smälta som guldnougat i en parkerad bil??

Man har placerat honom i Toscana!!

Från en italiensk bergsluttning kommer detta testosteronfyrverkeri slutligen sätta spiken i kistan för oss som försöker värma tevatten i micron och misslyckas.

Här kommer Ernst vandra omkring på stigarna brunbränd i kvällssolen med ett marmorblock under armen och botanisera i allt som är solmoget. Här ska vildsvin lufttorkas, ravioli ska trampas, tupp ska kokas, sardeller ska få ungar och getter ska masseras! Och trots halvfull på traktens rödvin lyckas han ändå på 20 minuter sno ihop en pergola av bös han hittat i handskfacket – sittandes!

Nej han kan alltså inte finnas på riktigt. Han är framtagen av Disney-koncernen. Men var på er vakt herrar!

Tillsammans kan vi klara detta!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. Anette 21 juli, 2019

    Hahaha otroligt bra formulerat. Underbart! Tack!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Lindroth.nu

Tema av Anders Norén